Spirituele winkel Lotusbloom in Diever gaat sluiten, speciale acties

Florina Verwey uit Diever zegt nu echt te stoppen met haar winkel Lotusbloom. Eigen foto

Voor de liefhebbers van mooie spirituele producten is er vrijdag 24 en zaterdag 25 september de mogelijkheid om bij Lotusbloom in Diever voor fikse kortingen een slag te slaan. Florina Verwey heeft dan namelijk de twee laatste openingsdagen, mogelijk stopt de 76-jarige inwoonster van Diever er helemaal mee.
Lees meer over
Westerveld

„Ik heb al wel vaker aangegeven dat ik ermee stop, maar misschien komt er nu ook nog wel een vervolg, wellicht als verkoop-museum. Ik heb zoveel mooie spullen staan”, zegt Verwey. De winkel bestaat al 55 jaar en tot de scheiding deed ze alles samen met Binkey Kok. Die heeft al jaren een eigen zaak in Havelte. „We hebben altijd heel veel gereisd, de laatste aren altijd apart van elkaar, maar door Covid kon dat ook niet meer. En je moet er toch een keer mee stoppen?”

Entree-actie

De zaak aan de Kruisstraat 4 in Diever is op beide dagen geopend van 11.00 tot 16.00 uur. „Er is dan een zeer mooie entree-actie die de klant niet wil missen. Wie een entree van 10 euro betaalt, krijgt korting van 50% op alle aankopen, bij een entree van 20 euro is de korting 65% en wie 50 euro entree betaalt, kan voor 200 euro aan goederen uitzoeken. Wees welkom op deze laatste dolle dagen”, aldus Florina Verwey. Er is geen pin aanwezig in de zaak, ook niet meer bij de Rabobank, dus graag contant betalen.

Informatie over de winkel is te vinden op www.lotusbloom.nl

Nieuws

Meest gelezen

menu