Stichting BoerenTrots Westerveld zoekt verbinding tussen boer en burger. 'Boeren doen zoveel voor de leefbaarheid op het platteland, dat moet je laten zien'

Geen klaagverhalen en geen discussies met tegenstanders. De kersverse stichting BoerenTrots Westerveld wil vooral een positief geluid laten horen. „Niet schoppen naar andere partijen. Dit is wie wij zijn en dit doen we. We zijn trots op onszelf. Dat willen we laten zien. En we hopen dat mensen daarover na gaan denken”, verwoordt bestuurslid Nancy Vermeer uit Wapse het doel. De stichting startte woensdagavond met taart van burgemeester Rikus Jager.

De start van de stichting wordt gevierd met een taart van de burgemeester. Tweede van links staat Sabine Zantinge, rechts naast de burgemeester Nancy Vermeer en hoog bovenin Yvonne Oosterhuis.

De start van de stichting wordt gevierd met een taart van de burgemeester. Tweede van links staat Sabine Zantinge, rechts naast de burgemeester Nancy Vermeer en hoog bovenin Yvonne Oosterhuis. Foto: Wilbert Bijzitter

Lees meer over
Westerveld

Nancy Vermeer licht samen met Sabine Zantinge en Yvonne Oosterhuis, beiden boeren uit Wittelte, de plannen toe in het bedrijfspand van Bats Uitzendburo van Ronald Visser in Nijensleek. Dat is niet toevallig, want Ronald Visser staat aan de wieg van de stichting.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's