Samen met

Bewoners van woongroep De Zandroos in Diever zetten hun deuren open

Woongemeenschap De Zandroos in Diever. Aangeleverde foto

Er is veel belangstelling voor gemeenschappelijk wonen voor 50-plussers. In Diever zijn de voordelen van collectief wonen op zaterdag 21 mei te bekijken als woongroep De Zandroos een open dag houdt. Dat gebeurt op de landelijke Open Dag Gemeenschappelijk Wonen. Tientallen grote en kleine woongemeenschappen zetten hun deuren die dag open.
Lees meer over
Westervelder

De bewoners van woongroep Zandroos in Diever laten graag zien waarom zij als bewoners hier zo graag wonen. De open dag is tussen 14.00 en 16.00 uur op de Bisschopshof 36 in Diever. Bezoekers krijgen een rondleiding door de gemeenschappelijk tuin, moestuin en ontmoetingsruimte. Woongroep Zandroos heeft drie type appartementen, van 100, 90 en 70 vierkante meter, en deze zijn te bezichtigen.

Helpende hand

Bewoners ondernemen gezamenlijk activiteiten en bieden elkaar de helpende hand. „Onze bewoners delen zaken, als ontmoetingsruimte, auto’s, fietsen, gereedschap en de tuin. Duurzaamheid, zorg voor de Aarde en spiritualiteit heeft in onze woongroep Zandroos speciale aandacht”, vertelt de organisatie. „Bezoekers die geïnteresseerd zijn om in de toekomst bij ons te komen wonen, nodigen wij van harte uit zich in te schrijven als belangstellende van Zandroos.”

Voor informatie: Annemarijne Hoekstra, annejant@kpnplanet.nl

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Westervelder

Nieuws

Meest gelezen

menu