Samen met

Jubilarissen gehuldigd bij KWF afdeling Havelte, maar ze stoppen er wel mee

Van links naar rechts Femmie Prikken (Havelte), Jenny de Groot (Veendijk), Ria Molenkamp (Havelterberg, Darp, Busselte), Marry Wobben (Uffelte), Anny Willems (Uffelte) en Tina Beute (Havelte). Joyce van Ommeren, Wapserveen, ontbreekt op de foto. Aangeleverde foto

KWF afdeling Havelte heeft onlangs twee vrijwilligers gehuldigd. Marry Wobben en Anny Willems kregen de zilveren krab opgespeld, want zij organiseren al twintig jaar de KWF collecte in Uffelte. Dit betekent dat zij contacten onderhouden met hun collectanten, de bussen distribueren en weer innemen en de inhoud tellen.
Lees meer over
Westervelder

Tevens is Marry penningmeester van de afdeling Havelte e.o. en enkele jaren van de afdeling Westerveld. De beide dames hebben te kennen gegeven te willen stoppen als wijkhoofd, waardoor de afdeling op zoek is naar een of twee nieuwe wijkhoofden voor Uffelte.

De collecte van de KWF wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken: de collectebus is verleden tijd. Het hoofdbestuur heeft besloten dat er met ingang van de volgende collecte (4-10 september) met zogenaamde collecteborden gecollecteerd wordt. Hierop staat een QR-code waarmee gedoneerd kan worden. Daarnaast blijft het natuurlijk blijft nog steeds mogelijk om via online bankieren te doneren. Voordeel voor de wijkhoofden is dat er geen geld geteld en afgestort hoeft te worden.

Wie zich wil inzetten voor het KWF, als wijkhoofd of als collectant, kan contact opnemen met Femmie Prikken, telefoon 0521-342563.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Westervelder

Nieuws

menu