Samen met

Terugblikken in vergadering Dorpsbelang Vledder, maar ook vooruit met de nieuwe Dorpsvisie

Stichting Naobuur vervoert nu nog inwoners van Vledder en omgeving die hulp behoeven met eigen vervoer. Stichting Naobuur

Na coronatijd is het weer mogelijk fysiek bijeen te komen en wordt door Dorpsbelang Vledder op woensdag 20 april een algemene ledenvergadering gehouden in De Tippe waar onder meer over de nieuwe Dorpsvisie wordt gesproken.
Lees meer over
Westervelder

Naast de reguliere zaken, zoals het jaarverslag en de financiën, doen een aantal stichtingen, Stichting Onderdak, NNCZ over ‘De Borgstee’, Naobuurtbus en Stichting Naobuur, verslag van hun activiteiten.

Ook wordt het concept van de ‘Dorpsvisie 2022-2026’ gepresenteerd en behandeld. Het motto luidt: ‘Vledder, een levensloopbestendig dorp’. Een bruisend dorp waar dorpsgenoten met elkaar zorgen voor een woon- en leefklimaat dat kansen biedt aan jong en oud. Waar ‘Naoberschap’ hoog in het vaandel staat. Jongeren en ouderen moeten de kans krijgen om mee te denken over ontwikkelingen in het dorp. Na de ledenvergadering wordt er dan een definitieve versie gepresenteerd aan de betrokken partijen.

De vergadering wordt afgesloten met een presentatie van Maurits en Tineke van Geel. Zij vertellen over de geschiedenis en de huidige ontwikkelingen van Zeemuseum Miramar in Vledder. Tevens gaan ze in over hun relatie met het Museum Proefkolonie in Frederiksoord. Aanvang: 19.30 uur.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Westervelder

Nieuws

menu