Samen met

Vernieuwd Casa Maya in Dieverbrug gaat weer open

Een nieuw terras hoort er ook bij voor Casa Maya. Aangeleverde foto

Restaurant Casa Maya in Dieverbrug gaat weer open. Voorafgaand aan de heropening op vrijdag 15 april verricht burgemeester Rikus Jager donderdag de opening van de vernieuwde zaak.
Lees meer over
Westervelder

Op dit moment is het nog een drukte van belang in het pand aan de Dieversluis. Er voltrekt zich een kleine metamorfose in het pand naast Dans en Energie van Paula Wind en de Zwarte IJsbeer van Arne Brink. De wanden worden lichter qua kleur, de indeling wordt anders en de kleurstellingen zijn rustiger geworden. Daardoor sluit het interieur van Casa Maya beter aan bij het reeds vorig jaar gerealiseerde zandterras. Met olijfgroen geverfde kerkbanken is het plaatje compleet.

Een megaklus

„Het was een megaklus”, memoreert een trotse Lisa Hulskamp. „Wij zijn vorig jaar al begonnen met nadenken over een ‘grotere’ invulling van Casa Maya. Zo hebben wij in de zomer de deuren vijf dagen in de week geopend voor koffie, lunch, borrel en diner. En dan niet zoals voorheen alleen maar tapas en wijn, maar ook tapas en gerechten uit Italië en Frankrijk.”

Lisa heeft een nieuwe aanwinst gevonden voor het team in Martijn Bakker, met wie ze eerder gewerkt heeft in Landhotel Diever. Bakker gaat als Captain bij Casa aan het werk en wordt het gezicht van de zaak. Hulskamp is natuurlijk geen onbekende in Diever en omgeving. De goedlachse Lisa heeft naast Casa Maya nog een zaak, namelijk het Landhotel Diever en verder heeft ze vele nevenactiviteiten.

Dit artikel is het product van een samenwerking tussen de redacties van Dagblad van het Noorden en Westervelder

Nieuws

menu