Century Autogroep van Erik Meems neemt 'mooiste fietsenwinkel van het Noorden' in Roden over. 'De wereld verandert, als autobedrijf moet je daar je ogen niet voor sluiten'

Fietsspeciaalzaak Velodroom in Roden wordt overgenomen door de Century Autogroep van Erik Meems, de grootste particuliere autodealer in Noord-Nederland. ‘Mobiliteit is meer dan alleen vierwielers’.

Velodroom in Roden wordt overgenomen door de Century Autogroep van Erik Meems. 'De mooiste fietsenzaak van Noord-Nederland'.

Velodroom in Roden wordt overgenomen door de Century Autogroep van Erik Meems. 'De mooiste fietsenzaak van Noord-Nederland'. Foto: DvhN

De eigenaar van Velodroom, Alex Kapma, blijft als aandeelhouder en directeur aan de zaak verbonden. Hij zal ook verantwoordelijk blijven voor de dagelijkse leiding. Alle dertig medewerkers van Velodroom gaan mee in de overname. De overnamesom wordt niet bekend gemaakt. Velodroom, voorheen BikeLife Roden, is een van de grootste fietsspeciaalzaken in Noord-Nederland. Het verkoopt naast stadsfietsen en elektrische tweewielers ook racefietsen en mountainbikes. Daarnaast zijn er tal van andere producten te vinden zoals kleding en accessoires.

Vacatures

Leerkrachten

Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG)

Projectleider

Zorgbelang Drenthe

Nieuws

menu