Dienstverlener Eekels uit Kolham opent vestigingen in Spanje. Experts gaan software en installaties van superjachten onderhouden

Technische dienstverlener Eekels uit Kolham heeft twee servicevestigingen geopend in Spanje, te weten in Barcelona en Palma de Mallorca. Vandaar uit gaan medewerkers software en elektrische installaties van superjachten onderhouden.

Het bij Icon Shipyard in Harlingen opgelegde superjacht Ebony Shine. Technische dienstverlener Eekels levert software en technische installaties voor dit soort superjachten. Met ingang van dit jaar ook vanuit de twee vestigingen in Spanje.

Het bij Icon Shipyard in Harlingen opgelegde superjacht Ebony Shine. Technische dienstverlener Eekels levert software en technische installaties voor dit soort superjachten. Met ingang van dit jaar ook vanuit de twee vestigingen in Spanje. Foto: archief LC

Vanuit de nieuwe vestigingen biedt een kleine groep van elf experts onderhoud aan klanten aan. Zo nodig worden ze hierbij ondersteund door hun Nederlandse collega’s. Ze gaan vooral aan de slag met het beheren en up-to-date houden van maritieme software en elektrische installaties aan boord van schepen.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's