Dit eten we straks: gezonder, duurzamer of allebei

Tekening: Job van der Molen

Tekening: Job van der Molen

Veranderen moeten we, op allerlei terreinen. Om onze planeet en onze gezondheid te redden, moeten we in transitie, allemaal. De manier waarop we voedsel verbouwen, verwerken en nuttigen, moet snel op de schop.

Duurzamer en gezonder. Dat is waar de voedseltransitie over gaat. Die transitie is al heel langzaam op gang aan het komen, maar de echte versnelling komt nog. Dat kan niet anders. Want als we blijven eten wat we gewend zijn, redden we het niet. Als we voedsel blijven produceren zoals we al decennia doen, redt de planeet het niet.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's