Door ondernemers voor ondernemers: Bokkie voor elkaar staan in de coronacrisis

Op gepaste afstand geeft Karla Wielenga (links) van businessplatform Eemshaven.info een bakkie troost aan Tonnie Schuijl van DHSS in de Eemshaven. Koffiebrander Maalwerk in Delfzijl maakte de speciale koffie vanwege de coronacrisis. Eemshaven.info en Roadbear Studios uit Oudeschip bestelden een flink aantal pakken en deelden ze uit aan ondernemers in  het gebied. Als hart onder de riem.

Op gepaste afstand geeft Karla Wielenga (links) van businessplatform Eemshaven.info een bakkie troost aan Tonnie Schuijl van DHSS in de Eemshaven. Koffiebrander Maalwerk in Delfzijl maakte de speciale koffie vanwege de coronacrisis. Eemshaven.info en Roadbear Studios uit Oudeschip bestelden een flink aantal pakken en deelden ze uit aan ondernemers in  het gebied. Als hart onder de riem. Foto: Jan Zeeman

De slimme lockdown duurt nog zeker de hele maand april. Corona raakt de economie tot in haar vezels. Tijd om op te staan en elkaar te helpen. En dat gebeurt in Drenthe en Groningen. In de vorm van talloze hulp- en steunacties balt het Noorden een ijzeren vuist richting een onzichtbare vijand. Een overzicht.

We laten u niet in de steek, zei Mark Rutte in zijn toespraak op 16 maart. Luttele dagen later deed zijn kabinet boter bij de vis met een omvangrijk steunpakket om bedrijven, de door de crisis direct in hun voortbestaan worden bedreigd, in de been te houden.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's