Even naar Ike en Antoinette van restaurant Diekgat, de enige plek in de Eemshaven waar je mensen ziet

Trots op Diekgat: Ike Bisschop, Antoinette de Winter, werkneemster Adiba en dochter Roos. Foto: Corné Sparidaens
De Eemshaven. Stekker en stopcontact van Nederland. Een door mensen, voor mensen gemaakt landschap, waar je geen mens ziet. Behalve op één plek. Restaurant Diekgat.
,,Ik ben d’r klaar voor!’’ Ike Bisschop kijkt op het lijstje boven zijn werkblad. Soepel pakt hij een bord en arrangeert alvast de salade. ,,Twee patat’’, roept hij naar Adiba aan de bakwand. Ze legt behoedzaam de frites in het vet. ,,Ik laat het zakken!’’ roept ze.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Vacatures
Service Adviseur Automotive
Van den Brug

Manager HR en Opleidingen
Talent Performance namens Lentis

Werkvoorbereider
Koninklijke Tichelaar BV
