Groningen in 2021 alsnog toneel van (een deel van) Nederland Digitaal. Conferentie vindt in ieder geval online plaats

De conferentie Nederland Digitaal vindt plaats in Groningen. Illustratie: Shutterstock

Groningen is in februari 2021 alsnog decor voor de tweede editie van de conferentie Nederland Digitaal. Dit evenement stond aanvankelijk voor 16 en 19 maart van dit jaar geprogrammeerd. De uitbraak van het coronavirus gooide echter roet in het eten.

Kabinet, ondernemers, onderzoekers, maatschappelijke organisaties, regionale en lokale overheden werken op de conferentie Nederland Digitaal samen aan de doelstelling om Nederland digitaal koploper van Europa te maken door sneller in te spelen op het hoge tempo waarmee maatschappij en economie digitaliseren.

Conferentie sowieso online

De organisatie van het evenement is in handen van de ministeries van Economische Zaken en Klimaat, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Noorden Digitaal, waarin overheden, onderwijsinstellingen en bedrijfsleven in Noord-Nederland samenwerken.

Zij laten weten dat ‘afhankelijk van de actuele corona-ontwikkelingen (een deel van) de conferentie fysiek in Groningen plaatsvindt’. De conferentie vindt in ieder geval online plaats, stelt de organisatie.

De conferentie vindt maandag 8 en dinsdag 9 februari 2021 plaats. Zij vult vult het programma de komende maanden verder in.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Economie
Coronavirus
menu