Een vloot van 29 vrachtwagens vertrekt dagelijks vanuit het gloednieuwe distributiecentrum van Aldi in Groningen. 'We halen hier 50.000 dozen per dag op'

Een vloot van 29 vrachtwagens vertrekt dagelijks bij het nieuwe distributiecentrum van Aldi in Groningen, om van daaruit 77 winkels in Noord-Nederland te bevoorraden.

Aldi neemt het nieuwe, 38.000 vierkante meter grote distributiecentrum voor Noord-Nederland op bedrijventerrein Westpoort in Groningen in gebruik. Wekelijks worden hier 350.000 dozen opgehaald voor de 77 filialen in dit deel van Nederland.

Aldi neemt het nieuwe, 38.000 vierkante meter grote distributiecentrum voor Noord-Nederland op bedrijventerrein Westpoort in Groningen in gebruik. Wekelijks worden hier 350.000 dozen opgehaald voor de 77 filialen in dit deel van Nederland. Foto: Jaspar Moulijn

Pallets vol met halfvolle, houdbare melk. Wc-papier (‘extreem zacht’), scharreleieren, chips en multi-vruchtensap. Zo ver het oog reikt staan voorraden hoog opgestapeld in het gloednieuwe distributiecentrum van supermarktconcern Aldi op het bedrijventerrein Westpoort ten westen van Groningen. Vrijdag werd het officieel in gebruik genomen.

Gerelateerd

Vacatures

Relatiebeheerder / Assistent- Accountant

Admifa Accountants & Adviseurs

Accountmanager Bedrijfsafval

Omrin Bedrijfsafval

Physiotherapeut

Therapiezentrum Janssen