Bezorgsuper Picnic groeit als kool in Groningen. 'Over tien jaar zeggen mensen: waarom ga je eigenlijk naar de supermarkt?'

Met twaalf slim geladen elektrische autootjes is online super Picnic sinds een maand actief in Groningen. Aan belangstelling van klanten geen gebrek. Wat is het geheim van het razendsnel groeiende bedrijf?

Paul Bloembergen is de hublead van het nieuwe centrum van online super Picnic in Groningen. Mensen willen graag bij het nieuwe bedrijf werken, zegt hij.

Paul Bloembergen is de hublead van het nieuwe centrum van online super Picnic in Groningen. Mensen willen graag bij het nieuwe bedrijf werken, zegt hij. Foto: Geert Job Sevink

Hublead staat er achter op de jas van Paul Bloembergen (26). De jonge Groninger bestiert de begin vorige maand geopende hub van online supermarkt Picnic in Groningen. Van daaruit worden klanten in Groningen en Haren met boodschappen bediend. Met twaalf elektrische autootjes en 33 runners (bezorgers) worden de boodschappen bezorgd van ‘s middags tot tien uur ‘s avonds.

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's