Hoe maak je een saus? Symon Oevering weet het precies, want hij ontwikkelde voor Oliehoorn (van de fritesaus) de veganistische mayo
Tijdens een bijbaantje in een snackbar voorzag hij talloze frietbakjes van saus, sinds kort ligt ‘zijn eigen’ mayo in de supermarkt: Symon Oevering ontwikkelde tijdens zijn stage de veganistische mayo van sausfabrikant Oliehoorn in Drachten.

Symon Overing maakt tijdens zijn stage bij Oliehoorn een veganistische mayonaise die nu in productie is genomen. Foto: Jilmer Postma
Je bent een jonge twintiger, mbo-student en dan word je tijdens stage gevraagd om een veganistische mayonaisesaus te ontwikkelen, die in vele supermarkten te zien moet zijn en landelijk moet worden uitgerold. Wat doe je dan? Paniek, stress, druk?
Direct verder lezen?
Vacatures
Docent ICT/Techniek
Alfa-College

Financieel Administrateur/Boekhouder
Stichting Bevordering Verkeerseducatie

2 Leden Raad van Toezicht
Natuurmuseum Fryslân
