Deels thuis, deels op kantoor: hybride werken is ook na corona een blijvertje

Hybride werken, deels thuis en deels op kantoor, is volgens veel grote bedrijven een blijvertje. Ook na corona. Dat zegt de Kamer van Koophandel. In sommige provincies - waaronder Drenthe - zou het minder populair zijn.

Veel werknemers moeten de komende tijd weer thuiswerken. Niet overal gaat dat even eenvoudig. Verzekeraar Univé zegt rekening te houden met de privé-omstandigheden van werknemers.

Veel werknemers moeten de komende tijd weer thuiswerken. Niet overal gaat dat even eenvoudig. Verzekeraar Univé zegt rekening te houden met de privé-omstandigheden van werknemers. Foto archief Corné Sparidaens

Hoewel bedrijven nog steeds erg moeten wennen aan de nieuwe manier van werken, is het merendeel wel om, aldus de Kamer van Koophandel (KvK). Vooral in de Randstad en Noord-Brabant kiezen ondernemingen ervoor hun personeel niet alleen meer op kantoor te laten zitten. Bijna de helft ziet hybride werken als een blijvend fenomeen. Het gaat dan vooral om grotere bedrijven, van minstens vijftig medewerkers of meer. Die vind je vooral in de informatie en communicatie, specialistische zakelijke diensten en verhuur en handel van onroerend goed.

Vacatures

GOED VOLK! M/V

Tuincentrum Gernell

CNC Verspaner

Metaaldraaierij Dondorff

Proces Operators

EOC Nederland

Nieuws

menu