Vanaf Groningen naar Noorwegen met de veerboot. Het kan vanaf volgend voorjaar. Zo gaat de tocht eruit zien en dit gaat het kosten

Holland Norway Lines begint in het voorjaar vanuit de Eemshaven een veerdienst voor personen en voertuigen naar Kristiansand.

Er komt volgend voorjaar een nieuwe veerdienst tussen de Eemshaven en het Noorse Kristiansand. Volgens de plannenmakers levert de verbinding in eerste instantie vijftig banen op. Een retourtje inclusief auto kost 250 euro.

Holland Norway Lines begint in het voorjaar vanuit de Eemshaven een veerdienst voor personen en voertuigen naar Kristiansand. De eerste afvaart is op 7 april 2022. De nieuwe route verbindt de regio’s Noord-Nederland en Zuid-Noorwegen met elkaar. Er wordt gevaren met de MS Romantika, een moderne ferryboot. Die vervoert behalve passagiers ook auto’s, vrachtwagens, campers en caravans.

Vacatures

Magazijn/Terrein Medewerker M/V

Hofstra Hulshof Bouw B.V.

Proces Operators

EOC Nederland

Vakbondsbestuurder CNV Vakmensen regio Groningen

CNV Vakmensen

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu