Weer is de oplevering van de stikstoffabriek in Zuidbroek vertraagd. 'Hartstikke vervelend en niet goed uit te leggen'

Voor de derde keer loopt de bouw van de stikstoffabriek in Zuidbroek vertraging op. Dit keer van vier weken. De aannemers slagen er weer niet in de klus op tijd te klaren, hebben ze gemeld aan opdrachtgever Gasunie.

Al in maart 2020 werd het startsein voor de bouw van de stikstoffabriek in Zuidbroek gegeven door vlnr: Adriaan Hoogendoorn (burgemeester Midden-Groningen), minister Eric Wiebes van Economische Zaken en Klimaat), Han Fennema (CEO Gasunie) en René Paas (Commissaris van de Koning in Groningen).

Al in maart 2020 werd het startsein voor de bouw van de stikstoffabriek in Zuidbroek gegeven door vlnr: Adriaan Hoogendoorn (burgemeester Midden-Groningen), minister Eric Wiebes van Economische Zaken en Klimaat), Han Fennema (CEO Gasunie) en René Paas (Commissaris van de Koning in Groningen). Foto: archief Kees van de Veen

De vertraging lijkt te wijten aan personeelsgebrek tijdens de vakantie. Hoewel met de aannemerscombinatie Ballast Nedam en Air Products voor de zomer juist afspraken waren gemaakt om de werkzaamheden te versnellen na eerdere tegenvallers, is daar in de praktijk niets van terecht gekomen.

Vacatures

Projectleider

Zorgbelang Drenthe

Leerkrachten

Stichting Openbaar Onderwijs Oost-Groningen (SOOOG)

Nieuws

menu