NoordZ praat met ondernemers in de videoserie Small Giants. Kijk nu deel 1 met Alfred Koop van Watter uit Assen

In de nieuwe videoserie Small Giants gaat ondernemer Mark Vletter in gesprek met ondernemers in het Noorden. In aflevering één neemt Alfred Koop, de man achter Watter uit Assen, plaats op de kruk tegenover Vletter.

Small Giants is onderdeel van het coronadossier van NoordZ - het onderplatform van Noord-Nederland. In het coronadossier lees je actuele informatie en berichtgeving, zijn experts aan het woord en vind je relevante informatie over de noodregelingen die vanuit de overheid beschikbaar worden gesteld.

Kijk het hele gesprek op NoordZ

Hierboven zie je een samenvatting van aflevering 1 van de videoserie. Op de kruk tegenover Mark Vletter zit Alfred Koop van Watter, het bedrijf in Assen dat machines produceert om krachtig desinfecteermiddel tegen bacteriën en schimmels uit water te maken.

Wil je meer weten over het bedrijf Watter? Over hoe Alfred met zijn tweelingbroer het bedrijf begon, de financiering regelde, de Afrikaanse markt onderzocht en uiteindelijk in Nederland een afzetmarkt vond, kijk hier dan het hele interview.

Ontdek meer op NoordZ

Ontdek hier meer op NoordZ over ondernemen in coronatijd

Je kunt deze onderwerpen volgen
Economie
Coronavirus
Video
menu