Veerboot naar Kristiansand meert af in de Eemshaven. Veerdienst van Holland Norway Lines naar Noorwegen gaat komende week van start

De 192 meter lange veerboot Romantika ligt sinds vrijdagmiddag keurig afgemeerd in de Eemshaven, de nieuwe thuishaven van het schip. Op 7 april begint de Romantika met de veerdienst van Holland Norway Lines naar Noorwegen.

De veerboot MS Romantika arriveert vrijdag voor het eerst in de Eemshaven. Het meert af bij de nieuwe terminal van de Holland Norway Lines.

De veerboot MS Romantika arriveert vrijdag voor het eerst in de Eemshaven. Het meert af bij de nieuwe terminal van de Holland Norway Lines. Foto: Anjo de Haan

Even na een uur vrijdagmiddag werd de eerste kabel van de Romantika overgegooid naar de gloednieuwe kade van de Holland Norway Lines in de Eemshaven. Vanaf volgende week donderdag gaat het schip driemaal in de week een veerdienst tussen de Eemshaven en Kristiansand in Noorwegen onderhouden. Het schip vertrok begin deze week uit Finland, waar groot onderhoud plaatsvond en waar het vaartuig is omgevlagd waardoor het nu onder de Nederlandse vlag vaart. Via een stop in Kristiansand ging het vervolgens richting Eemshaven.

Vacatures

GOED VOLK! M/V

Tuincentrum Gernell

CNC Verspaner

Metaaldraaierij Dondorff

Proces Operators

EOC Nederland

Nieuws

menu