Telefoniebedrijf Voys Groningen koopt Eigennummer.nl en die overname smaakt naar meer

Voys in Groningen.

Met de overname van Eigennummer.nl wil het Groninger telefoniebedrijf Voys verder groeien op de markt van zakelijk VoIP-telefonie (telefonie waarbij van internet gebruik wordt gemaakt).

De bedrijfsovername is een novum voor Voys . Maar het smaakt wel naar meer. Meer overnames in de toekomst sluiten we niet uit, zegt het bedrijf.

Voys zegt maatschappelijk impact te willen maken door vrijheid in communicatie waar dan ook te bevorderen. Om dat voor elkaar te krijgen, wil het bedrijf verder groeien.

Eigennummer.nl biedt bedrijven telefonie-abonnementen en regelt dat zowel hun vaste als mobiele telefonie via een vast nummer verlopen.

Groot aantal eenmanszaken

,,Door de overname van Eigennummer.nl krijgen we er een groot aantal eenmanszaken als klant bij’’, zegt Annemiek Doornbos van Voys. ,,Mede daarom is het een overname waar we trots op zijn.’’

Eigennummer.nl was onderdeel van Conniption - een Zeeuws bedrijf dat gespecialiseerd is in telefonie voor het midden- en kleinbedrijf - en werd later verzelfstandigd. De verkoop aan Voys biedt Conniption de ruimte voor meer focus op het eigen bedrijf.

Voor klanten van Eigennummer.nl verandert voorlopig nagenoeg niets, zegt Doornbos. Ze houden hun eigen nummer en blijven hetzelfde betalen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Economie
menu