Wanhoop om oplopende levertijden in winkels. Productie- en transportproblemen gooien roet in eten: 'Het wordt met de dag erger'

Containers staan langs de kant, in Azië komt de productie maar langzaam op gang en lokaal zijn daar nog steeds lockdowns, waardoor havens gedeeltelijk platliggen. Ondertussen wachten we hier langer op onze banken, kleding, auto’s, elektrische fietsen en allerlei andere producten.

Foto: ANP

Foto: ANP

Bij Juizz aan de Gedempte Oude Gracht in het centrum van Haarlem zijn de problemen groot. Het bedrijf is gespecialiseerd in de reparatie en verkoop van elektrische fietsen. „Maar sommige onderdelen zijn niet leverbaar of komen vertraagd aan. De meeste producten komen uit het Verre Oosten en China. Het gaat om remkabels, kettingen, tandwielen en rembalken. We kunnen daardoor tien procent van de reparaties niet uitvoeren”, zegt filiaalmanager Pieter de Groot.

Vacatures

Supply Chain Coördinator

Sunoil Biodiesel Holding B.V.

Commerciële Medewerker Binnendienst

VisscherHolland Steenwijk

Elektro- / Koeltechnisch Eindmontage medewerker (m/v)

Mark B.V.

Als ingelogde PREMIUM lezer kun je op dit artikel reageren. Hierbij hebben we een aantal huisregels voor opgesteld welke je hier kunt lezen.

Reageren

Nog geen toegang tot PREMIUM, abonneer je hier

Nieuws

menu