'Warenhuizen V&D blijven nog weken dicht'

'Warenhuizen V&D blijven nog weken dicht' ANP

Om de keten voort te zetten is het nodig personeel weer opnieuw in dienst te nemen, zaken opnieuw te bevoorraden en de winkels enigszins opnieuw in te richten. Dat is volgens de zegsman niet iets wat in een paar dagen geregeld is.

Kahn is er nog steeds niet uit met de verhuurders van de winkelpanden. De curatoren hebben daarom drie dagen extra de tijd gevraagd om tot een overeenkomst te komen. Daarop is geen negatieve reactie gekomen, aldus de zegsman. Volgens hem praten de betrokken partijen voorlopig gewoon verder.

De ondernemer, bekend van CoolCat, wil verder met ongeveer 45 warenhuizen van V&D. Hij mikte er vorige week op dat hij nu al overeenstemming zou hebben over de huurcontracten voor minstens 35 filialen. Diverse pandbazen willen echter alleen instemmen met de plannen als Kahn ook verder gaat met kleinere vestigingen van V&D, in plaats van zich enkel te richten op warenhuizen in de grote steden. Kahn kan dat echter niet zomaar doen, omdat zijn financiële plaatje daardoor in gevaar zou komen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Economie
menu