Aflevering vijf van Temptation Island met Gronings stel Julia en Wouter. Verslagenheid bij de mannen na gevreesd kampvuur. 'Stresslevel is gewoon skyhigh'

Hoe gaat het met Julia na haar eerste kampvuur? Neemt ze wraak op Wouter na het zien van de kampvuurbeelden met Chelsy? Deze week was de vijfde aflevering van Temptation Island: Love or Leave met Groningers Julia en Wouter. ,,Stresslevel is gewoon skyhigh. Zweethanden, alles, terwijl ik mij geen zorgen hoef te maken.”

Wouter en Julia.

Wouter en Julia. Foto: Tom Cornelissen

Met veel verdriet komen de dames thuis na hun eerste kampvuur. De beelden zijn heftig voor de vrouwen en ze houden het niet droog. Deelnemer Donna hoorde dat haar vriend Nico vieze woordjes wilde zeggen tegen vrijgezel Presley en Delphine zag dat haar vriend Bert knuffelde en schuurde met één van de vrijgezellen. Julia verbaast zich vooral over de snelheid waarop Wouter iemand tot zijn type beschouwt, maar weet wel waarom zij en haar vriend meedoen. ,,Je kent elkaar drie dagen. Hoezo zeg je: Zij is echt mijn type? Maar, we zijn hier natuurlijk wel om de ware te vinden. Ik hoop dat ik dat ben en dat hij niet met Chelsy naar huis gaat.”

‘Zakelijk is zij verder ontwikkeld’