Bloemenkweker Aad verklapt acht jaar na Boer zoekt Vrouw hoe het hem vergaat

Aad uit Boer zoekt Vrouw in 2012. Foto: KRO-NCRV

Boer Aad (56), die in 2012 schitterde in Boer Zoekt Vrouw, is nog altijd gelukkig in de liefde. Niet met Jeannet, maar met Ingrid, met wie hij sinds vijf jaar samen is.

Menig BzV-fan kan bloemenkweker Aad zich zeker herinneren, nadat hij dankzij zijn gestructureerde levensstijl de bijnaam ‘Dict-Aad’ kreeg. Al tijdens de logeerweek viel hij voor de charmes van Jeannet en stuurt hij een tierende Ina en later Linda naar huis.

Nadat zijn kortstondige relatie met Jeannet op de klippen liep, dook Aad nog eens in zijn liefdesbrieven, en kwam uit op Ingrid. Sinds vijf jaar zijn ze samen.

Direct toen Ingrid de agrariër voor het eerst in de ogen keek op zijn boerderij, was er ‘een bepaalde klik’. Dat vertelt ze in een preview van de derde Boer zoekt Vrouw-special, die zondag wordt uitgezonden. ,,Ik voelde dat ‘ie wederzijds was. Dus nog voordat we elkaar in levende lijve gesproken hadden. Hij keek naar mij, ik keek naar hem, en dacht: Dit is goed. Vanaf dat moment zijn we elkaar blijven zien.’’

'Een rijker mens'

Drie jaar geleden ging het stel door een moeilijke periode toen bij Ingrid borstkanker werd vastgesteld. Het zorgde ervoor dat er druk op hun relatie kwam te staan, maar ook dat ze het leven meer waarderen. Volgens de KRO-NCRV voelt Aad zich nu ‘een rijker mens’.

Zondag is ook te zien hoe Yvon Jaspers een bezoek aan boer Willem brengt, de eerste boer die op tv op zoek ging naar een man.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Extra
menu