Boer Zoekt Vrouw gaat door op tv: Yvon gaat langs bij oud-deelnemers

Foto: KRO-NCRV/Linelle Deunk

Fans van Boer zoekt Vrouw kunnen meteen na dit lopende seizoen hun hart ophalen met vier specials. Yvon Jaspers gaat vanaf 17 mei langs bij boeren uit eerdere seizoenen om te zien hoe het met ze gaat.

Een week na de reünie-aflevering op 10 mei begint omroep KRO-NCRV met de Boer Zoekt Vrouw Specials, die op vier zondagavonden om 20.25 uur op NPO 1 te zien zijn. Yvon Jaspers gaat langs bij deelnemers uit de voorgaande tien seizoenen, waarbij ze rekening houdt met de corona-richtlijnen van het RIVM.

In 2004 begon de eerste serie Boer Zoekt Vrouw, inmiddels zijn we 55 logeerweken, meer dan 75 baby’s en vele huwelijken verder. ,,Met de meeste boeren heb ik contact gehouden’’, zegt Yvon Jaspers.

'De boeren voelen voor mij een beetje als familie'

,,We zien elkaar op feestjes, reünies en soms bij opnames van Onze boerderij. Maar het is lang geleden dat ik bij hen het erf ben opgereden. Sommigen hebben inmiddels al kinderen op de middelbare school, anderen zijn geen boer meer, maar vaak is het leven sinds Boer zoekt Vrouw compleet veranderd. De boeren voelen voor mij een beetje als familie. Ik verheug me erop bij een aantal, weliswaar op 1,5 meter afstand, als vanouds op de koffie te gaan om te horen hoe het nu met ze is.”

Nieuws

menu