Cor (70) wil geld terug van TUI, nadat reis naar Curaçao werd afgeblazen door corona: 'Wat moet ik met een voucher van 10.000 euro?'

Voor 10.000 euro boekte Cor Perik een reis voor zijn hele gezin naar Curaçao. Door corona ging dat feestje niet door. Perik wil zijn geld terug, maar reisorganisatie TUI weigert. ‘Op dit moment is dat financieel niet haalbaar’, kreeg hij te horen.

Cor Perik (70) uit Oldenzaal zou met zijn hele gezin op reis gaan naar Curaçao maar dat ging door corona niet door. Pogingen om zijn geld terug te krijgen strandden.

Cor Perik (70) uit Oldenzaal zou met zijn hele gezin op reis gaan naar Curaçao maar dat ging door corona niet door. Pogingen om zijn geld terug te krijgen strandden. Foto: Annina Romita

Met zijn negenen zouden ze een week lang op Curaçao verblijven; voor zijn 70ste verjaardag. Cor Perik keek er ontzettend naar uit. Samen met zijn vrouw, kinderen, partners en drie kleinkinderen genieten van de zon, slapen in twee luxebungalows met zwembad. Het zou hoe dan ook een reis worden om nooit te vergeten.