Over het lekkerste weekdier van de zee: de coquille Saint-Jacques
Volgens velen het lekkerste weekdier van de zee, en in elk geval een van de mooiste. De coquille St.-Jacques heeft zoete nootjes en heilige schelpen.

Foto: Shutterstock
Het moest er toch maar eens van komen: een verhaal over een schelp die dezelfde naam draagt als de auteur van dit artikel. Een naam die is afgeleid van de apostel Jacobus de Meerdere: de coquille Saint-Jacques .
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's
Heb je al een abonnement? Log hier in.
of