De Dr. Denker Kerstpuzzel 2022 van Dagblad van het Noorden komt eraan. Puzzel mee en maak kans op de hoofdprijs van 450 euro

Foto: Stella Dekker Fotografie

Het is december! Dit is traditioneel de maand van de puzzels van Dr. Denker bij Dagblad van het Noorden. Puzzel mee met onze krant en maak kans op mooie prijzen.

De puzzels van Dr. Denker zijn ‘denk-beelden’, cryptische rebussen waarbij je je brein moet laten kraken om ze op te lossen. De Kerstpuzzel is bij vele Noorderlingen een jaarlijkse traditie waarbij gezinnen, families en vrienden er samen op los puzzelen!

Om in de stemming te komen, publiceert Dagblad van het Noorden in aanloop naar Kerstmis meerdere Opwarmers. Per keer één cryptische rebus om mee te oefenen voor het puzzelhoogtepunt van het jaar: de Dr. Denker Kerstpuzzel. We sluiten het jaar feestelijk af met de Eindejaarspuzzel. Deze puzzel bestaat uit alle Opwarmers, plus een extra opgave.

Wanneer staan de puzzels van Dr. Denker in Dagblad van het Noorden?

De puzzels van Dr. Denker worden in de papieren krant gepubliceerd. Op de volgende dagen verschijnen de puzzels:

  • Dr. Denker Opwarmers: nog op dinsdag 27 december en donderdag 29 december.

  • Dr. Denker Kerstpuzzel: in de kerstbijlage van zaterdag 24 december.
  • Dr. Denker Eindejaarspuzzel: in de krant van zaterdag 31 december.

Abonneer je nu om geen puzzel te missen!

Heb jij al een ‘papieren’ abonnement op Dagblad van het Noorden? Mooi, dan hoef je niets te doen! De kranten met alle Opwarmers, de Kerstpuzzel en de Eindejaarspuzzel worden in jouw brievenbus bezorgd.

Ben je nog geen abonnee, maar wil je Kerstpuzzel en Eindejaarspuzzel niet missen? Dan kun je al vanaf 3,50 euro per week een abonnement afsluiten, dat is het Weekend + Digitaal abonnement. Daarvoor krijg je:

  • Elke zaterdag de dikke weekendkrant in je brievenbus
  • De kerstbijlage op zaterdag 24 december
  • De eindejaarsbijlage op zaterdag 31 december
  • De wekelijkse bijlagen WKND en MEER
  • Onbeperkt toegang tot alle verhalen via de site, de nieuws-app en de krant-app

Let op! Wil je zeker weten dat je de Dr. Denker Kerstpuzzel bezorgd krijgt? Sluit dan vóór dinsdag 20 december 17.00 uur je abonnement af.

Sluit hier je abonnement af.

Kijk hier waar je een los exemplaar van Dagblad van het Noorden koopt

Koop jij liever een losse krant? Dat kan natuurlijk ook. Kijk op onderstaande plattegrond waar je onze verkooppunten vindt. Let op: sommige verkopers hanteren een inschrijflijst voor de krant van zaterdag 24 december waarin de Dr. Denker Kerstpuzzel staat. Wees er dus op tijd bij!

Kerstpuzzel op de telefoon

De Dr. Denker Kerstpuzzel kan ook in de DVHN Nieuws-app op je telefoon of tablet gemaakt worden. Daarvoor heb je een digitaal of PREMIUM DVHN-abonnement nodig.

Met de puzzels van Dr. Denker zijn mooie geldprijzen te winnen

Onder de inzenders van het goede antwoord op de Kerstpuzzel worden de volgende bedragen verloot: eenmaal 450 euro, eenmaal 250 euro en tien keer 50 euro. Inzenders van de Eindejaarspuzzel maken kans op de tien prijzen van 50 euro.

Wil je de oplossing van de Kerstpuzzel insturen? Klik dan op deze link om naar het antwoordformulier te gaan .

Klaar met de Eindejaarspuzzel? Klik dan op deze link om naar het antwoordformulier te gaan .

Inzendingen die vóór maandag 9 januari 2023 binnen zijn gekomen dingen mee naar de prijzen.