Met deze gratis nieuwsbrieven ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de onderwerpen die jij belangrijk vindt (zo meld jij je aan met één klik)

Foto: Brooke Cagle|Unsplash

Het beste van DVHN rechtstreeks en op een vast moment in jouw mailbox. Iedere dag of iedere week. Het dagelijkse (corona)nieuws, de beste PREMIUM-verhalen, MEER-artikelen, sport en cultuur. Wij kiezen de beste verhalen uit, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

1) Begin je dag met de DVHN-ochtendbrief (doordeweeks om 06:30 uur, in het weekend om 08:30 uur)

Het belangrijkste nieuws van de dag en de mooiste verhalen uit Drenthe en Groningen. En mocht je 's avonds iets gemist hebben, die topstories pakken we ook mee. Daarnaast iedere dag de stelling, het commentaar en een mooie video/podcast.

Aanmelden? Klik op deze link

2) De lunchnieuwsbrief, voor een goed gesprek(doordeweeks om 12:30 uur)

De twaalf meest spraakmakende verhalen van de ochtend (+ één aanrader van de redactie en een video/podcast) bundelen wij in de doordeweekse lunchnieuwsbrief. Zo heb je altijd voer voor een goed gesprek met collega's bij de koffieautomaat of aan de lunchtafel.

Klik hier om je aan te melden voor de lunchnieuwsbrief

3) Alles over corona (iedere dag om 18:30 uur)

Zolang de coronacrisis de wereld in zijn greep heeft, bundelen wij elke dag de meest relevante verhalen, feiten, cijfers en analyses in de 'breaking-nieuwsbrief'. Zo weet jij precies wat de laatste ontwikkelingen zijn.

Meld je hier aan voor de coronanieuwsbrief

4) Dit heb vandaag (mogelijk) gemist: het dagoverzicht (doordeweeks om 20:00 uur)

De verslaggevers van de nieuwstafel maken dagelijks een selectie en samenvatting van de belangrijkste berichten. Niet alleen van het nieuws, de beste verhalen uit de katernen krijgen ook een plek in het dagoverzicht. Wekt iets jouw interesse? Met linkjes leiden wij je naar de volledige verhalen. Zo mis je geen enkel goed verhaal.

Het dagoverzicht staat iedere avond op de voorpagina van dvhn.nl . Wil je 'm liever in de mail? Klik dan hier

5) Het allerbeste van Dagblad van het Noorden staat in de PREMIUM-nieuwsbrief (iedere zondag om 11:00 uur)

De PREMIUM-verhalen van onze verslaggevers zijn het beste wat DVHN te bieden heeft. Achtergronden bij het nieuws, mooie menselijke verhalen, cijfers, verdieping en analyses; het zijn de verhalen die jou helpen jouw omgeving beter te begrijpen. In de zondagse nieuwsbrief bundelen wij de vijftien beste verhalen van die week.

Klik hier om je in te schrijven en je ontvangt hem iedere zondag om 11:00 uur in de mail.

6) Cultuur in het Noorden + de recensies van boeken, films en muziek (wekelijks op donderdag om 19:00 uur)

Voor de cultuurliefhebbers stelt onze coördinator cultuur Esther van der Meer iedere week een nieuwsbrief samen. Daarin de vier beste verhalen, een spraakmakende column van Jean Pierre Rawie, recensies, de wekelijkse boeken top-10 én leuke evenementen. Bovendien bespreekt ze de culturele hoogtepunten van de week.

Interesse? Hier meld je je aan

7) Begin je sportweekend goed met de sportnieuwsbrief (ieder weekend op zaterdag om 09:30 uur)

In het weekend moet je op dvhn.nl zijn voor het nieuws over de teams en sporters uit Drenthe en Groningen. Maar gedurende de week zitten onze sportverslaggevers ook niet stil. Dan maken zij mooie achtergrondverhalen en interviews. Die vind je iedere zaterdag in de sportnieuwsbrief.

Dus begin je sportweekend goed en klik hier om je in te schrijven

8) Lifestyle, eten, design, fashion, tech. Dat, en meer, in ons magazine MEER (en die heeft ook een nieuwsbrief op vrijdagmiddag 13:00 uur)

Iedere zaterdag krijgen onze abonnees het MEER-magazine bij de krant in de bus. Maar gedurende de week verschijnen die verhalen natuurlijk al op onze website . En op vrijdag lichtten wij een tipje van de sluier op in de MEER-nieuwsbrief.

Aanmelden? Klikklikklik, hierzo

Nieuws

menu