De mailbox van Sibbe Jan Noppert (34) stroomt vol nadat hij vorige week 10.000 euro investeerde in de zoektocht naar de liefde van zijn leven. Hij stuurde een reclamevliegtuigje de lucht in, bouwde een website en liet zich aanprijzen door 106 BN’ers

Het is een week geleden dat een vliegtuig met een banner met daarop de tekst ‘date mij, hartje, hartje hartje: sibbejan.nl’ door het Nederlandse luchtruim vloog. Sindsdien heeft Sibbe Jan Noppert (34) uit Joure, die woont en werkt in Amsterdam, geen dag rust gehad. Om de paar minuten komt er een mailtje van een potentiële droomvrouw binnen. En dan zijn daar ook nog de vele radio- en tv-interviews.

Vrouwen kunnen op de website van Noppert reageren via twee verschillende mailadressen.

Vrouwen kunnen op de website van Noppert reageren via twee verschillende mailadressen.

Zijn rekensom is simpel. Hoe meer mensen van zijn bestaan weten, hoe groter de kans dat Noppert zijn droomvrouw ontmoet. ,,Ik heb nog niet precies geteld hoeveel reacties er binnen zijn gekomen”, zegt Noppert aan de eettafel in zijn appartement in Amsterdam Nieuw-West. ,,Maar het zijn er volgens mij rond de vijfhonderd. Dat had ik echt niet verwacht.”

Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.

Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!

Abonnement

PREMIUM -50%

Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week

Upgrade (optioneel)

Digitale krant
  • Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
  • Ma t/m za de krant online lezen
  • Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's