Dit is de fotograaf die Grapperhaus vastlegde. Ferry de Kok: penozevriend die paparazzo werd

Voor de tweede keer brengt paparazzo Ferry de Kok met zijn foto's een minister van Justitie in het nauw. In zijn vorige leven was het juist andersom en zat het OM achter De Kok aan, die kind aan huis was bij topcriminelen als John Mieremet en Mink Kok.

Paparazzo Ferry de Kok (links van Ruud Gullit) tijdens een liefdadigheidsevent met collega's Dennis van Tellingen (rechts) en Reni van Maren en Edwin Smulders (uiterst Links).

Paparazzo Ferry de Kok (links van Ruud Gullit) tijdens een liefdadigheidsevent met collega's Dennis van Tellingen (rechts) en Reni van Maren en Edwin Smulders (uiterst Links). Foto: Hollandse Hoogte / Anneke Janssen

Altijd wat  sleaze  achter de hand houden. Ferry de Kok (55) mag pas op relatief late leeftijd paparazzo zijn geworden, inmiddels beheerst hij de gehele trukendoos van het ambacht. Op de vraag van Radio 538-dj Frank Dane waarom er nu ineens opnieuw foto's van de bruiloft van minister Grapperhaus opduiken, was De Koks antwoord helder. ,,Als ik ze er allemaal in één keer uitgooi, dan verdien ik ook maar één keer iets.” 

Nieuws

menu