Geert van Boer zoekt Vrouw vindt na Angela en Wendy de liefde bij Ingrid: 'Het gaat keigoed, prima'

Boer Geert. Foto: KRO NCRV

De Brabantse boer Geert is sinds de opnames van Boer zoekt Vrouw alweer twee liefjes verder. In het programma ging zijn verliefdheid voor de hoogblonde Angela al snel over, waarna hij iets kreeg met ene Wendy. Nadat die relatie op de klippen was gelopen, viel hij voor de charmes van Ingrid.

3,8 miljoen mensen zagen zondag in de seizoensafsluiter hoe Geert met Yvon Jaspers terugblikte op zijn BzV-avontuur. De 52-jarige akkerbouwer kwam er tijdens de citytrip naar Malta achter dat hij en Angela geen toekomst samen hadden. Ze miste dan ook de ‘wow-factor’.

Geert had niet verwacht dat de datingshow zoveel impact zou hebben, geeft hij toe aan de KRO-NCRV. ,,Zeker op social media, de reacties. Sommige zijn keigoed, sommige zijn minder. De uitzendingen zijn nu afgelopen, maar die reacties lopen de hele week nog wel door. Al met al ben ik blij.’’

'Met Wendy is het alweer uit'

De boer zegt een ‘zelfverzekerder persoon’ te zijn geworden nu hij opnieuw verliefd is. ,,Met Wendy is het alweer uit’', legt hij uit. ,,Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.’’

Volgens De Gelderlander wil Geert Ingrid niet in de publiciteit hebben. Wel wil hij kwijt dat ze in een ziekenhuis in Utrecht werkt.

Omdat hij het telefoonnummer van Angela niet heeft, heeft hij met haar geen contact meer. Wel met Vera, die er zelf voor koos zijn boerderij te verlaten. De twee appen met elkaar. ,,Maar dat is ook het enige, voor de rest niks.’’ Verder zit Geert in drie groeps-apps. Een met de tien boeren van dit jaar, een met de vijf boeren die op tv werden gevolgd en een met alle boeren uit alle seizoenen. ,,Iedereen gedraagt zich netjes, want Yvon Jaspers zit er ook in. Met Geert Jan bel ik nog iedere dag. Bij hem ga ik zondag op de koffie.”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Extra
menu