Alles over kool: de vitaminebom waaraan je hard moet werken en de afzuigkap niet moet vergeten
Een vitaminebom waaraan je hard moet werken in de keuken. Waarbij een afzuigkap geen overbodige luxe is. Als de kool eenmaal zijn bladeren opent, openen zich culinaire horizonten.

Verse biologische koolkoppen. Foto: Shutterstock
Slecht begin van het kooljaar in de moestuin. De broccoli is helemaal doorgeschoten en in plaats van mooie groene roosjes zijn daar witte bloemen. De witte kool vormt veel blad, maar nauwelijks kooltjes. Misschien is het op-en-neerweer van nat-warm-nat niet het beste weertype voor de koolsoorten maar we hebben er alle vertrouwen in dat er nog mooi koolspul in de keukenla komt. Desnoods uit de schappen van de groenteboer.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Upgrade (optioneel)
- Ma t/m za de krant online lezen
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier