Het geheim van de knapperigste tosti: mayonaise

Een tosti. FOTO SHUTTERSTOCK
Sneden brood met daartussen een laag gesmolten kaas, al dan niet opgeleukt met andere ingrediënten. Allemansvriend de tosti is snel klaar, geliefd bij jong en oud en ook in lunchcafés favoriet. Een lunchkaart vinden zonder deze klassieker is zo’n beetje onmogelijk. Wil je thuis aan de tosti? Breng je lunch naar een hoger niveau met mayonaise, het geheime ingrediënt voor een krakend knapperig resultaat met smeuïge vulling.
Mayonaise bakt krokant
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's