Is frituurvet het nieuwe goud? Snackbars raken in de problemen door tekort aan frituurolie. 'De zorgen zijn serieus'
Frituurvet kost inmiddels het dubbele van vorig jaar. Als het al te krijgen is. In België worden zelfs vaten gebruikte olie gestolen. Is frituurvet het nieuwe goud?

Frituurhouder Patrick van den Boogaard uit Horst. Foto: Lé Giesen
Patrick van den Boogaard van John’s Foodstore in Horst kneep hem wel een beetje. Wat als de frituurolie straks onbetaalbaar zou worden? Of zelfs helemaal niet meer te krijgen zou zijn? Dan zou hij de deur van zijn cafetaria wel kunnen sluiten.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's