John uit Boer zoekt Vrouw vindt tóch de liefde bij Marlies: 'Ik trok de stoute schoenen aan'

Boer John en Marlies. FOTO AD/ Boer zoekt Vrouw

Het liefdesgeluk leek voor boer John Lugtenberg uit de webserie van Boer zoekt Vrouw niet te zijn weggelegd. Maar wat blijkt: de 39-jarige melkveehouder uit Vinkega is inmiddels smoorverliefd en wel op een van de briefschrijfsters, Marlies. ,,Na de opname van de reünie is de bal wel gaan rollen, met z’n tweeën. Ik heb toen weer contact gezocht met Marlies'', vertelt de boer uit Vinkega op de website van het datingprogramma.

In de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw vertelde de melkveehouder dat er alleen op vriendschappelijk niveau een klik was met de briefschrijfster. Jammer, want boer John, die nooit eerder een relatie had, verlangde naar een partner met wie hij zijn liefde voor de natuur kon delen en op wie hij kon bouwen. Terwijl het in de webserie niet leek te lukken, gloorde er wel hoop ná de afleveringen. En met succes, want John zit op een roze wolk.

Een stukje wandelen

De boer trok, na weer een mislukte poging tot daten, zijn stoute schoenen aan en besloot het contact met briefschrijfster Marlies nieuw leven in te blazen. Hij stelde voor om met zijn tweetjes een wandeling te maken. Dat tot grote verbazing van de brunette. ‘Ik was wel verbaasd dat hij belde, maar vond het wel leuk. We zijn een stukje gaan wandelen. Om te kijken hoe en wat. En het klikte best wel goed eigenlijk’, vertelt Marlies.

Het klikte zelfs zo goed, dat de tortelduifjes inmiddels ook elkaars ouders hebben ontmoet. Hoe de twee de toekomst voor zich zien is nog niet helemaal duidelijk. Overhaasten willen ze absoluut niet. ‘We hebben wel gezegd: eerst aan elkaar wennen. Wel dat we er serieus instaan maar dat we ook wel de tijd ervoor nemen.’

Naar Ameland

Ondertussen helpt Marlies op de boerderij van John mee. Ze geniet van het buitenleven en het werken met de dieren. Vakantieplannen maakt het stel ook al voorzichtig. ‘Over een paar dagen heeft Marlies een week vrij en we zijn nu toevallig een beetje plannen aan het maken om een paar dagen te gaan uitwaaien op Ameland. Even een paar dagen er tussenuit met z’n tweeën.’

Je kunt deze onderwerpen volgen
Extra
menu