Kop op in de lockdown! Hey ondernemer, wat heb je nú weer bedacht om de coronacrisis door te komen?

Foto: ANP .

En wéér moeten de deuren op slot in de drukste tijd van het jaar! Maar als ondernemer laat je je er toch niet onder krijgen? Wat ga jij doen om ook deze lockdown goed door te komen?

Heel begrijpelijk dat je het liefst het moede hoofd in de schoot laat zakken omdat je voor de zoveelste keer je nering moet sluiten. Toch was er in de vorige lockdownfases veel lof voor de creatieve manier waarop ondernemers probeerden de sluitingsperiode door te komen.

Verras ons met je idee

Daarom: Ben jij kapper, schoonheidsspecialiste of restauranthouder? Heb jij een winkel met producten die volgens de overheid niet essentieel zijn? Run je een sportschool of een sauna? Werk je in het theater, speel je in een professioneel orkest? En heb je toch weer iets weten te bedenken om de coronacrisis het hoofd te bieden?

Of ken je een ondernemer die met creatieve oplossingen het hoofd boven water weet te houden? Heb je een werkgever die een perfect plan heeft om jou en je collega’s aan het werk te zetten?

Laat het ons weten! Mail naar redactie@dvhn.nl en verras ons met jouw briljante idee (of dat van een jou bekende ondernemer of je werkgever) om de crisis door te komen. Dan maken wij een serie verhalen die deze ideeën in de spotlight zetten.

We zoeken alleen concrete plannen die daadwerkelijk uitgevoerd worden.

Nieuws

menu