Pindasaus, ketchup, béchamel of espagnole: Alles over sausjes, het bindmiddel tussen de proevende tong en de hongerige maag
Met vette jus, pindasaus, béchamel of sauce espagnole, een pittige vissaus en een joppie slurpen we zomaar het taaiste voedsel naar binnen. De saus als bindmiddel tussen de proevende tong en de hongerige maag.

Eggs Benedict. Foto: Shutterstock
Wat zouden veel gerechten toch een saaie, taaie of smakeloze hap zijn zonder die vloeibare smaakbom die het gerecht omspoelt. Dikke saus, dunne saus, pittige saus, fluweelzachte saus, een feest voor onze tong en verhemelte.
Dit artikel is alleen te lezen voor onze abonnees.
Kies voor een van de onderstaande abonnementen om direct verder te lezen.
PREMIUM heb je al voor maar € 1,50 per week!
Abonnement
PREMIUM -50%
Alle online artikelen lezen
€ 3,00€ 1,50
per week
Upgrade (optioneel)
Digitale krant
- Ma t/m za de krant online lezen
+ € 1,00
per week
Digitale krant + Weekend
- Ma t/m za de krant online lezen
- Zaterdag de weekendkrant op papier
+ € 2,00
per week
Geen extra's