Naar de Efteling? Er zijn nog 29.000 wachtenden voor u

Foto: ANP

Nu de Efteling 18 mei de deuren weer opent voor publiek, is het op de website van het pretpark om kaarten te reserveren zo druk dat er technische problemen zijn. Mensen die proberen te reserveren krijgen de melding dat er nog 29.000 wachtenden zijn.

Andere mensen die wel door de wachtrij heen komen, krijgen vervolgens een foutmelding en kunnen weer opnieuw in de wachtrij aansluiten. Er zijn ook abonneehouders die geluk hebben en wel kunnen reserveren.

De Efteling opent 18 en 19 mei weer de deuren. In eerste instantie voor abonnementshouders en personeel om zo te testen of het het park functioneert in de 1,5 metermaatschappij.  Vanaf woensdag zouden dan ook niet-abonnees een dagje naar de Efteling kunnen.

Vanaf zaterdag 16.00 uur kunnen abonneehouders via de site een tijdsblok reserveren. Dit omdat het aantal bezoekers aan het park is gelimiteerd. Al direct liep het storm.

Beekse Bergen 'uitverkocht'

Ook bij de Beekse Bergen is het  de eerste openingsdagen al direct druk. Hier mogen momenteel maximaal 2.500 bezoekers het park in. Op een drukke dag zijn dat er normaal circa 10.000. De eerste dagen zijn hier eveneens gereserveerd voor abonnementshouders. Bezoekers moeten vooraf reserveren. Kaarten voor het eerste weekeinde waren binnen korte tijd ‘uitverkocht’.

Nieuws

Meest gelezen

menu