Napraten over de grande finale van De Slimste Mens met Joost Oomen en Bram Douwes. 'Verloren van die verdomde Lisa Loeb met haar... haar... Wikipedia-hoofd'

Bram Douwes en Joost Oomen speelden vrijdag de grande finale van tv-quiz De Slimste Mens (KRO-NCRV). Helaas ging cabaretier Lisa Loeb er met de winst vandoor. Wij praten nog even na over het programma (en meer).

Natuurlijk, ze wilden allebei graag winnen. Maar als ze heel eerlijk zijn gunnen ze Lisa Loeb de winst ook wel. Aan tafel bij talkshow Op1 gaf zij donderdagavond toe de mental coach van Ajax ingeschakeld te hebben. Hij hielp haar met de (mentale) voorbereiding op de quiz. Daar konden de noorderlingen niet tegenop in de finale der finales.

Vissen met poëzie

Oomen, tevens de nieuwe columnist van Dagblad van het Noorden, pakte het anders aan. Hij was tijdens de voorbereidingsmaand vissen aan het vangen met een gedicht op het Italiaanse eiland Salina.

Hoe dat hem verging? Lees het (en veel meer) in het uitgebreide dubbelinterview met Bram Douwes, zaterdagochtend op onze site.

Nieuws

Meest gelezen

menu