Ook boer Ronald (37) vindt de liefde in Boer zoekt Vrouw

Boer Ronald zit samen met Eveline aan tafel bij Yvon Jaspers. Foto: KRO-NCRV

Boer Ronald uit Terwolde heeft in Eveline de liefde gevonden, dat was gisteravond te zien in de laatste aflevering van het populaire televisieprogramma Boer zoekt Vrouw. ,,Ik had niet gedacht dat het zo snel zou gaan, zo makkelijk,’’ zegt Ronald tegen Yvon Jaspers.

Eveline is al helemaal geaard op de boerderij, zo was te zien in de slotaflevering. Ze melkt de koeien en schuwt de vieze klusjes niet. Tijdens de vooruitblik in de voorlaatste aflevering was al een glimp op te vangen van Ronald en Eveline en daarmee suggereerde het programma dat de twee nog steeds samen zijn.

De veehouder kreeg aan het begin van de serie niet genoeg brieven om de rest van het seizoen gevolgd te worden, maar was wel terug te zien in de webserie. En daar dook Eveline al eerder op. Ze kwam voor een date langs op de boerderij in Terwolde.

De twee dronken samen thee en Ronald gaf haar een rondleiding over het erf. Daarbij liet hij weten dat hij niet verwacht dat zijn toekomstige liefde meehelpt met het melken van koeien en het verzorgen van de kalfjes op de boerderij, al keurt hij eigen initiatief van een vrouw om mee te helpen niet af. ,,Als ze het leuk vindt, vind ik dat prima.’’

Miljoenenpubliek

De 37-jarige agrariër runt samen met zijn broer het boerenbedrijf en hoopte de liefde te vinden via de boerendatingshow. Tijdens de voorstelaflevering, die door 2,6 miljoen mensen werd bekeken, kwamen onder meer zijn hobby’s ter sprake. Ronald is een fervent schaatser en reed in het verleden meermaals de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. Verder bezoekt hij jaarlijks de Zwarte Cross.

Na de voorstelaflevering kwam Yvon Jaspers langs met de liefdespost, maar de boer uit Terwolde kreeg niet genoeg brieven om gevolgd te worden tijdens de rest van het seizoen.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Extra
menu