Overweldigende belangstelling voor DVHN met Dr. Denker: eenmalige bezorging van krant na het weekend

Dr. Denker.

Het is nog steeds mogelijk online een aanvraag te doen voor de eenmalige bezorging van de papieren versie van DVHN met de populaire Dr. Denker puzzel. Die krant wordt vanwege de overweldigende belangstelling dan echter niet op zaterdag, maar na het weekend bezorgd.

Zaterdag verschijnt de krant met deze puzzel. Ruim 200 verkooppunten zoals supermarkten verkopen de krant natuurlijk nog wel, een actueel overzicht van deze verkooppunten is te vinden op dvhn.nl/drdenker .

Maar omdat niet alle verkooppunten geopend zijn, biedt DVHN de service van een eenmalige bezorging. De belangstelling voor deze bezorging is overweldigend. Er zijn zoveel aanvragen dat de reguliere bezorging van de kranten aan abonnees zaterdag in gevaar dreigt te komen. Online bestelde kranten zullen daarom na het weekend worden bezorgd.

Door de lockdown kunnen fervente Dr. Denker fans de krant niet halen op tal van verkoopadressen die door de lockdown gesloten zijn. Niet abonnees van de krant kunnen de editie met de Dr. Denker nog wel via de post thuisgestuurd krijgen.

Krant wel verkrijgbaar bij 200 verkooppunten

En het online aanvragen voor een krant via PostNL kan uiterlijk tot en met maandag aanstaande 12.00 uur.

Woon je niet in het verspreidingsgebied van deze krant, dan laten we de krant per post bij je thuis bezorgen. Dan glijdt de kerstkrant helaas niet zaterdag, maar wel vóór de kerstdagen door de brievenbus. Zodat Dr. Denker traditiegetrouw met Kerst naast de boom kan worden opgelost. Check voor verdere details onze site .

Nieuws

Meest gelezen

menu