Wat is het allermooiste Kersthuis en wat is de allermooiste Kerstetalage van Drenthe én Groningen? Breng nu je stem uit!

Welk huis en welke etalage hebben dit jaar de allermooiste kerstverlichting van Drenthe en Groningen?

Wat vind jij het allermooiste Kersthuis en wat is de allermooiste Kerstetalage van Drenthe en Groningen? Breng dit weekend je stem uit op een van de genomineerden.

Wij kozen uit de vele inzendingen zes prachtig versierde kersthuizen en vijf sfeervolle kerstetalages in Drenthe en Groningen. Wat ons betreft dan. Want man man man, wat was het moeilijk kiezen en wat kunnen smaken verschillen.

Maar de definitieve beslissing wie de winnaars zijn en de aller-aller-allermooiste kerstversieringen hebben aangebracht, nemen jullie.

Bekijk in deze video’s de versierde huizen van de genomineerden en maak in het formulier onderaan dit bericht je keuze. Je mag twee stemmen uitbrengen: Eén op het mooiste Kersthuis en één op de mooiste Kerstetalage. Je hebt het hele weekend om te kiezen en te stemmen. Maandagochtend om 7 uur sluiten we de stembussen en maken we bekend wie de winnaars zijn.


De genomineerden zijn in willekeurige volgorde:

KERSTETALAGES

 

KERSTHUIZEN

Nieuws

menu