Wat schuilt er toch achter die verlegen grijns van boer Evert? Eindelijk werd een tipje van de sluier opgelicht: 'Ik stond te trillen op mijn benen' | Boer zoekt Vrouw

De nieuwste aflevering van Boer zoekt Vrouw was letterlijk een rollercoaster van emoties. Niet alleen voor de deelnemers, evenzo voor de kijkers. Van extreme ongemakkelijkheid en verontwaardiging gleden we moeiteloos in medeleven, om vervolgens uit ergernis tegen de tv roepen.

De befaamde grijns van Evert.

De befaamde grijns van Evert. Foto: Linelle Deunk

Het toppunt was boer Rob (51). Zijn gedweep en ongepaste grapjes zijn hem tot nu toe meestal vergeven. Vanavond aanschouwden we echter een staaltje mansplaining in zijn puurste vorm. Rob sprak Sonja erop aan dat zij niet op al zijn avances in gaat. Nadat Wendy de schouders van Rob had gemasseerd, bood hij Sonja aan om datzelfde bij hem te doen. In plaats van hem op haar blote knietjes te bedanken voor deze uitgelezen kans, hield zij de boot af. Zij gaf aan hier niet zo’n behoefte aan te hebben, en dat is te begrijpen. Later moest zij dit echter ontgelden. ,,Jij pakt je kansen niet”, klonk het passief-agressief uit zijn mond. Wederom heeft Rob alleen maar oog voor zijn eigen behoeften, en vergeet hij daarbij andermans grenzen?

Wordt het wat tussen Annette en Hans?

Nieuws

menu