Wat is het allermooiste kersthuis en de allermooiste winkeletalage van Groningen en Drenthe? Doe mee aan onze DVHN-wedstrijd

Kersthuizen in Groningen in 2017. Foto: Corné Sparidaens

Verlichte kerstmannen en rendieren op de pui, Santa Claus die over de gevel kruipt, een kerstdorp met rijdende treintjes in de woonkamer, een etalage met duizend kerstlichtjes... Wat is in 2021 de allermooiste kerstversiering van Drenthe en Groningen?

De echte kerstliefhebbers begonnen al ruim voor Sinterklaas met het ombouwen van hun woning tot een waar kersthuis. Tot plezier van zichzelf en van bezoekers en voorbijgangers.

De komende weken veranderen ook veel winkeletalages in bewegende kerstkaarten.

Doe mee!

Heb jij je huis uitbundig versierd, een kerstdorp in je woonkamer gebouwd, verlichte rendieren aan je gevel opgehangen? Of ken je een huis dat is veranderd in een kerstsprookje?

Meld je favoriete Kersthuis aan voor onze wedstrijd Het Allermooiste Kersthuis van Drenthe en Groningen.

Allermooiste Kerstetalage

De kerstetalages van de Bijenkorf en V&D waren ooit legendarisch. Nu die er niet meer zijn, springen andere winkeliers in het gat. Met misschien wat kleinere, maar soms ook fijnere etalages in kerstsfeer.

Meld jouw favoriete etalage aan voor de categorie Allermooiste Kerstetalage . Ondernemers mogen hun eigen etalage opgeven, klanten of voorbijgangers kunnen hun favoriete etalage aanmelden.

De redactie van Dagblad van het Noorden kiest de Top 5 van allermooiste Kersthuizen en de Top 3 van allermooiste Kerstetalages. Daarna gaat de stembus open voor iedereen en barst de strijd los om de DVHN Awards Allermooiste Kersthuis 2021 en Allermooiste Kerstetalage 2021.

Nieuws

Meest gelezen

menu