Temptation Island: Wouter en Julia uit Groningen stellen hun relatie vanaf donderdag op de proef. ‘Moeite elkaar te vertrouwen’

Wouter en Julia. Foto: Tom Cornelissen

Donderdag begint het nieuwe seizoen van het reality-tv-programma Temptation Island: Love or Leave. Daarin volgen kijkers wekelijks de liefdesavonturen van twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels; en die van 24 singles. Eén van de koppels komt uit Groningen.

Het zijn de 30-jarige Wouter van Dort en Julia Akkerman (24). Ze leerden elkaar kennen via een datingapp. Julia heeft haar eigen schoonheidssalon in Groningen, Brows & More by Julia, en Wouter is eigenaar van sportschool SportUFit in Hoogezand.

Vertrouwen

Door gebeurtennisen in het verleden vindt Wouter het moeilijk om Julia volledig te vertrouwen. Daar heeft Julia het op haar beurt weer moeilijk mee, omdat Wouter zelf niet eerlijk is geweest aan het begin van hun relatie.

 

Door het avontuur aan te gaan wil Julia aan hem laten zien dat zij anders is dan andere vrouwen en wel te vertrouwen is. Ze wil graag een toekomst met hem opbouwen, maar alleen als hij er volledig voor wil gaan.

 

Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus elke donderdag te zien op streamingsplatform Videoland. Het seizoen begint donderdag met een dubbele aflevering.

We belden Wouter om te vragen hoe het hem verging en of hij samen met Julia terug is gekomen van het verleidingseiland. ,,Ik mag er tot november niks over zeggen”, luidt zijn reactie.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Extra
menu