A28 vanaf Groningen richting Assen dit weekend dicht

Foto: Aanpak Ring Zuid.

De A28 vanaf het Julianaplein tot de afrit Groningen-Zuid is vanaf vrijdag 22.00 uur tot maandag 06.00 uur afgesloten voor alle verkeer in de richting van Assen. Ook de Brailleweg is dan dicht voor alle verkeer.

Dat meldt Aanpak Ring Zuid.

Het nieuwe viaduct over de Brailleweg richting Assen wordt dit weekend aangesloten. Ook de nieuwe afrit vanaf de Brailleweg naar de A28 wordt aangesloten.

Omleiding voor verkeer richting Assen

Verkeer richting Assen kan via het Vrijheidsplein naar de Laan Corpus den Hoorn en vervolgens de oprit naar de A28 richting Assen nemen, of via de zuidelijke ringweg, afrit 37 naar de Hereweg en vervolgens via de Van Ketwich Verschuurlaan de oprit naar de A28 richting Assen.

Omleiding Brailleweg

Verkeer dat normaal de Brailleweg zou nemen wordt omgeleid via het Julianaplein naar het Vrijheidsplein en vervolgens naar de Laan Corpus den Hoorn en de Van Ketwich Verschuurlaan.

Fietsers vanuit de binnenstad worden omgeleid via het tunneltje onder het Julianaplein door, de Maaslaan en de Papiermolentunnel en andersom.

25-28 juni: A28 richting Groningen dicht

Van vrijdag 25 (22.00 uur) tot maandag 28 juni (06.00 uur) is de A28 richting Groningen afgesloten. Dan wordt het viaduct bij de Brailleweg richting Groningen aangesloten. Na dat weekend rijdt het verkeer op de A28 richting Groningen ook over het nieuwe viaduct.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu