Adorp maakt zich op voor kermisweekeinde

Adorp staat van vrijdag tot en met zondag in het teken van de kermis. Het feestweekeinde begint vrijdag met een gratis kinderactiviteit.

Van twee tot drie uur is er een kindervoorstelling. De Vereniging van Volksvermaken is er, samen met de Culturele Commissie Adorp, in geslaagd een interactieve familievoorstelling rond clown Doedel naar Adorp te halen. Die vindt morgenmiddag plaats van twee tot drie uur. Na afloop is er voor de kinderen een glaasje ranja met wat lekkers. Vervolgens gaan de kermisattracties open.

Vrijdagavond om tien uur begint de Mega’s 90’s on Tour: een vier uur durende show waarin muziek uit de jaren negentig centraal staat. Zaterdagmiddag om half een vertrekt een lange stoet trikers. Voor de 15de maal kampeert een grote groep trikers tijdens de Adorper kermis naast het feestterrein. Van drie uur tot half vijf staan zaterdagmiddag The Triggers op het podium in de feesttent. Dit betreft een Gronings-Drentse formatie die top 2000-muziek ten gehore brengt. Om tien uur treedt de vijfmansband Sw!tch uit Zuidhorn aan op het grote podium.

Het kermisweekeinde wordt zondagmiddag om drie uur afgesloten met een optreden van feestzanger Grutte Geart. Hij is bekend van hits die regelmatig worden gedraaid op onder andere TV Oranje en RadioNL.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu