Afsluitingen op de zuidelijke ringweg van Groningen wegens overzetten van verkeer op nieuwe rijbanen

Dit weekend zijn er zowel overdag als ‘s nachts afsluitingen op de zuidelijke ringweg van Groningen. Van vrijdag 11 december 22.00 uur tot maandag 14 december 06.00 uur wordt het verkeer tussen het Julianaplein en de afrik Laan Corpus den Hoorn van de noordelijke rijbanen overgezet op de zuidelijke rijbanen.

Twee weken geleden is het verkeer van de zuidelijke rijbanen al overgezet op twee nieuwe tijdelijke rijbanen. Na het weekend rijdt er geen verkeer meer over de noordelijke rijbanen en kunnen deze gesloopt worden. Van vrijdag 11 december 22.00 uur tot maandag 14 december 06.00 is de ringweg afgesloten van het Julianaplein tot de afrit 36 bij Laan Corpus den Hoorn in de richting Drachten.

In de nacht van vrijdag op zaterdag en van zondag op maandag is de ring ook dicht van knooppunt Euvelgunne tot het Julianaplein, ook in de richting Drachten. Die twee nachten is de zuidelijke ringweg helemaal afgesloten voor verkeer richting Drachten. Verkeer wordt omgeleid via de oostelijke, noordelijke en westelijke ringweg.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Groningen
menu